Tervetuloa Reijo Kivijärven Taide - Ateljeeseen

Kesanayttely2016

Reijo Kivijärvi on maalannut ammatikseen jo vuodesta -81 naivistisia kansankuvauksia sekä maisemaalauksia. Tänä aikana hän tullut tunnetuksi upeasta maalausjäljestä sekä loistavista oivalluksistaan tauluissaan.

"Kaukana Vienan Karjalan Paanajärvellä tuli kerran kilipukki takaapäin ja meinasi syödä koko väripalettini! Kaikki nuo pienet tapahtumat ovat helmiä polkuni varrella. Ne eivät voi olla vaikuttamatta teosteni sisältöön. Ne antavat niihin sen pienen lisämausteen, joka auttaa taiteilijaa syntymään jokaisessa paikassa uudestaan ja kannustaa ponnistelemaan eteenpäin joskus hyvinkin kivikkoisella polullaan.

Lokakuussa 2006 tulee kuluneeksi 25 - vuotta siitä kun aloin maalata tauluja ammatikseni. Aluksi tein pieniä miniatyyrejä, joiden aiheina olivat Turun Luostarinmäki sekä maaseutunäkymät. Muuttaessani Turusta Soiniin vuonna -86 maisemataulut kasvoivat kokoa mutta rinnalle tulivat naivistisesti tyylitellyt kansankuvaukset. Niiden teossa on ollut suureksi hyödyksi lapsena hankittu intohimoinen sarjakuvien ja pilapiirroksien teko.

Kun yleisö on silminnähden hymyssä suin, silloin tiedän että olen onnistunut ponnisteluissani. Toivottavasti tekin viihdytte maalausteni parissa, ne ovat palanen minua."

Reijo Kivijärvi, Soinissa 1.kesäkuuta 2006


Apteekkimatka 2006

Kaamosvalon kansaa